Pressiteade

2020. aasta kevadine üldkonverents

Oleme tõsiselt mures maailmas leviva haiguse pärast, mida põhjustab COVID-19. Pidasime nõu ülemaailmsete valitsus-, kiriku- ja meditsiinijuhtidega ja oleme palvemeelselt kaalunud praegust olukorda. Soovime olla head maailmakodanikud ja anda endast parim, et selle nakkushaiguse levikut piirata. Oleme väga tänulikud kõigile, kes töötavad väsimatult selle terviseohu kontrolli alla saamise nimel. Me palvetame nende ja kõikide eest, kes haiguse käes kannatavad.

Aitamaks seda probleemi ohjeldada, tunneme, et on arukas piirata eeloleva 2020. a kevadisel üldkonverentsil osalejate arvu. Planeerime pidada kõik viis konverentsiistungit konverentsikeskuses. Üldjuhid, juhtivad ametikandjad ja nende abikaasad, muusikud, koorid, tehnikud ja teised osalevad neile määratud ülesandes.  Kuid konverentsiistungitel saab kogu maailmas osaleda ainult tehnoloogia vahendusel. Pealtvaatajaid ei lubata Salt Lake City konverentsikeskusesse ega vaiakeskustesse ja kogudusehoonetesse piirkondades, kus on viirusoht.  Küsimustele Kiriku liikmete teiste rahvarohkete kogunemiste kohta vastatakse eraldi teates.

Me elame imelisel ajal. Issand on õnnistanud meid tehnoloogiaga ning võimega osaleda ja saada sõnumeid Kiriku juhtidelt kõikides maailma paikades.  See eriline konverents tähistab kahesaja aasta möödumist esimesest nägemusest ja Jeesuse Kristuse evangeeliumi taastamisest viimsetel aegadel.

Me kutsume kõiki üles jätkama selleks konverentsiks valmistumist.  Seda tehes on meil õnnistus kuulda Issanda sõna ja saada osa üldkonverentsist, mis ei ole ainuüksi meeldejääv, vaid unustamatu.

Parimate soovidega

Esimene Presidentkond ja Kaheteistkümne Apostli Kvoorum

Stiilijuhend:Kirjutades Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kirikust, palume esmamainimisel kasutada alati Kiriku täisnime. Lisainfot Kiriku nime kasutamise kohta leiate meie võrgus olevast Stiilijuhend.