2022. a kevadine üldkonverents.jpg
Uudislugu

2022. aasta kevadine üldkonverents

Kutsume teid osalema Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku üldkonverentsil. Selle ülemaailmse usuteemalise ülekande eesmärk on aidata inimestel tugevdada isiklikku suhet Jeesuse Kristusega, et kogeda rahu, lootust ja rõõmu, mis tuleb Tema järgimisest. Liituge miljonitega kogu maailmas, et kuulda inspireeritud sõnumeid elavatelt prohvetitelt ja apostlitelt.

See tasuta konverents koosneb viiest istungist, mis toimuvad laupäeval ja pühapäeval, 2.–3. aprillil 2022, sealhulgas laupäevaõhtune istung naistele ja noortele naistele (sh neile, kes saavad 2022. aastal 12-aastaseks).

Ajakava:

Laupäev, 2. aprill

  • 19.00, laupäeva hommikune istung
  • 23.00, laupäeva pärastlõunane istung
  • 3.00, laupäeva õhtune istung

Pühapäev, 3. aprill

  • 19.00, pühapäeva hommikune istung
  • 23.00, pühapäeva pärastlõunane istung

Üldkonverentsi nädalavahetuse ajakava

Ida-Euroopa piirkonna juhatus tuletas meile hiljuti meelde üldkonverentsi vaatamise ajakava:

“Kevadise üldkonverentsi lähenedes soovime teile meelde tuletada piirkonna uut mustrit. Teie piirkonna juhatusena teame, kui oluline on õigel ajal kuulda Jumala sõna Tema teenijate kaudu. Seetõttu palume taas, et üldkonverentsi nädalavahetusel ei toimuks sakramendikoosolekuid ega muid regulaarseid pühapäevaseid koosolekuid. Palume teil nendel kaks korda aastas toimuvatel üldkonverentsi nädalavahetusel keskendada oma tähelepanu üldkonverentsi vaatamisele ja kuulamisele. Me teame, et mõne jaoks tähendab see hilisõhtust või isegi öist vaatamist. Samuti teame, et laupäevased istungid on meie piirkonnas enamasti pühapäeva hommikul saadaval, et teie hingamispäev võiks olla täidetud meie juhtide vaimu ja õpetustega.“

üldkonverentsi veebis vaatamise ja lugemise võimalused

Vaata reaalajas        Meie peamisel veebilehel jeesusekristusekirik.org (kõik istungid)

Vaata ja loe hiljem (video pannakse üles umbes kolm päeva pärast ülekannet; tekstifailid pannakse üles kahe nädala jooksul pärast ülekannet ):

Meie peamisel veebilehel jeesusekristusekirik.org (kõik istungid)

Evangeeliumi raamatukogu rakenduses (kõik istungid)

Stiilijuhend:Kirjutades Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kirikust, palume esmamainimisel kasutada alati Kiriku täisnime. Lisainfot Kiriku nime kasutamise kohta leiate meie võrgus olevast Stiilijuhend.