Pressiteade

2018. a sügisesel üldkonverentsil kuulutati välja kaksteist uut templit

188. sügisese üldkonverentsi lõppedes teatas Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku president Russell M. Nelson plaanidest ehitada 12 uut templit. Lisaks sellele, et see on suurim arv templeid, mida on kunagi ühel päeval välja kuulutatud, tõstab see uudis viimse aja pühade tegutsevate, väljakuulutatud ja ehitusjärgus olevate templite koguarvu 201-ni. See teadaanne leidis aset täpselt 18 aastat pärast seda, kui Kirik lõpetas oma 100. templi.

 

Uued templid ehitatakse järgmistes asukohtades:

Mendoza, Argentiina

Salvador, Brasiilia

Yuba City, California osariik, USA

Phnom Penh, Kambodža

Praia, Roheneemesaared

Yigo, Guam

Puebla, Mehhiko

Auckland, Uus-Meremaa

Lagos, Nigeeria

Davao, Filipiinid

San Juan, Puerto Rico

Washingtoni maakond, Utah osariik, USA

„Templite ehitamine ja nende hooldamine ei pruugi muuta teie elu, kuid templis käimine teeb seda kindlasti,” ütles president Nelson. „Inimesi, kes on kaua templist eemal olnud, innustan ma valmistuma ja naasma niipea kui võimalik. Seejärel kutsun teid templis Jumalat kummardama ja palvetama, et tunda Päästja lõputut armastust teie vastu, et igaüks võiks saada isikliku tunnistuse, et Ta juhib jätkuvalt seda püha ja eatut tööd.”

Need 12 väljakuulutatud templit tõstavad kogu maailmas tegutsevate (159), väljakuulutatud ja ehitusjärgus (42) olevate templite koguarvu 201-ni.

Stiilijuhend:Kirjutades Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kirikust, palume esmamainimisel kasutada alati Kiriku täisnime. Lisainfot Kiriku nime kasutamise kohta leiate meie võrgus olevast Stiilijuhend.